Verbouwingsupdates & opening Delicatessehoff en Team Kappers

De resultaten van de verbouwing zijn al goed zichtbaar. Verschillende ondernemers hebben hun winkel alweer feestelijk geopend of heropend. Lees hieronder de laatste updates.

Verbouwing westentree en tunnel
De westentree van het winkelcentrum wordt afgesloten en opgeknapt. Op dit moment wordt gewerkt aan een tunnel naast de westentree. Deze tunnel vormt een tijdelijke doorgang, zodat het winkelcentrum vanaf deze kant goed bereikbaar blijft.

Vanwege de verbouwing van de winkelunits aan de westzijde, zit Hans Anders tijdelijk in het oude pand van Gall & Gall. De Kijkshop die aan de westzijde zat wordt op dit moment leeg gesloopt.

Vrijdag 13 april om 10:00 uur opende Delicatessehoff in winkelcentrum Presikhaaf! Ook heropende Team Kappers in een mooi nieuw pand aan het Versplein. 

Delicatessehoff heeft vers gebrande noten, ambachtelijke bonbons en heerlijke kazen en wijnen. Perfect voor de zaterdagavond, een feestje of gewoon om samen van te genieten! Het team van Delicatessehoff adviseert je graag over het assortiment verse producten. 

Team Kappers is heropend is een prachtig nieuw pand aan het Versplein. Een open inrichting met mooie details. Het team van Team Kappers heet je graag welkom in de gloednieuwe salon! 

Meer over de verbouwing >>>